Denne våren skulle revygrupper over hele landet ha spilt forestillinger, der de med sitt humoristiske blikk kommenterer siste års hendelser i sitt lokalsamfunn. Sånn ble det ikke, og både revyfestivaler, øvinger og forestillinger er avlyst i overskuelig framtid. Det er synd, for det er nå vi trenger humoristene.  

Les også: Nå trenger vi humoristene. 

Når den største krisen som har truffet det norske samfunnet siden andre verdenskrig treffer oss med det smellet den har gjort, må vi kunne tulle med det. Derfor oppfordrer vi humorister av alle slag til å bli med på konkurransen Humor mot koronaFor det er ikke bare alle pandemiekspertene som vi åpenbart har her til lands som skal få kommentere koronaens tid. Humoristene må også sette sitt preg på den.

Konkurransen er åpen for alle humorsjangre. Send inn ditt bidrag innen 1. juni og vær med i konkurransen om 25 000 kroner. Det er publikum som stemmer fram sin favoritt og avstemmingen åpner 10. juni. Vinneren kåres 20. juni. 

Det er ingen skam å le!

KRITERIER OG PÅMELDING

Få hjelp til å lage video

Vil du delta i konkurransen, men er ikke så kjent med å lage video?

Sammen med produksjonsselskapet Camerat inviterer vi til gratis webinar på Zoom tirsdag 12. mai klokken 20.00. Her kan du spørre om alt du lurer på og få tips til hvordan du kan gjøre et best mulig opptak av ditt innslag.

Les mer: Spørretime – videoproduksjon med mobil.

Linken til webinaret sendes ut på e-post. Påmelding til [email protected] innen klokken 12.00 tirsdag 12. mai.