Det er flere ting som påvirker hvor raskt det går å laste opp din video. Vi har noen tips for å gjøre dette enklere for deg:

1. Internett via kabel

For å sikre rask opplasting anbefaler vi at du er koblet til internett via kabel. Hastigheten på trådløse nett vil kunne variere, og ulike rutere kan også ha begrensninger på opplastingshastighet. Sjansen for å miste nettet minker også betraktelig ved å være koblet til via kabel.

2. Redusere filstørrelsen

Størrelsen på videofilen har mye å si for hvor lang tid det tar å laste opp ditt revynummer. Vi anbefaler at du bruker et redigeringsprogram slik at du kun laster opp ditt revynummer, og ikke en hel forestilling. I ulike videoredigeringsprogram er det også mulighet til å redusere kvaliteten og oppløsningen noe, slik at det er enklere å laste opp til web.

Her er forslag til noen redigeringsprogram du kan bruke:

3. Bruk en oppdatert nettleser

For at opplastingen skal fungere best mulig anbefaler vi Google Chrome eller FireFox. Du kan også bruke Internet Explorer, Safari og Opera, så lenge disse er oppdatert til siste versjon.

Trenger du hjelp?

Om du har behov for tips og veiledning i forbindelse med produksjon og/eller opplasting av video, ta kontakt med vår videoansvarlige, Hypervisjon, på [email protected].